La defensa demana l’absolució de l’assassí en sèrie Joan Vila per a vuit dels 11 crims

Absolucio_defensa_4923

Absolucio_defensa_4923La defensa de l’assassí en sèrie del geriàtric ‘la Caritat’ d’Olot ha recorregut la sentència que el va condemnar a 127 anys i mig de presó per matar onze ancians. El lletrat de la defensa, Carles Monguilod, demana que revoquin la sentència i absolguin el zelador de vuit dels onze assassinats perquè considera que Joan Vila ha estat “indegudament condemnat” perquè no hi havia més proves concloents que la seva confessió.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

“Una sola confessió no podrà considerar-se suficient per provar l’existència del delicte”, apunta el lletrat citant jurisprudència del Suprem. El jurat popular el va declarar culpable per unanimitat. Ara, el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya haurà de resoldre el recurs.