L’Olot guanya clarament a l’Ontinyent (3-1) i segueix intractable a casa

OLOT-ONTINYENT

OLOT-ONTINYENT

Amb el 3 a 1 d’avui contra l’Ontinyent, l’Olot ha aconseguit tots els punts possibles en els primers tres partits de lliga davant la seva afició. Coro amb dos gols més, ja és el màxim golejador de l’equip.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

 

L’Estadi Municipal és un fortí i els homes d’Edu Vílchez s’encarregarien de demostrar-li a l’Ontinyent des del primer minut. Carlos Martínez, al minut 10, obria el marcador i posava costa avall el partit per a la Unió Esportiva Olot. Els garrotxins no en tenien prou amb aquest avantatge i han seguit atacant. Un Coro incisiu creava perill cada vegada que trepitjava l’àrea rival i ell mateix ho intentaria amb un xut fort que Vicente s’ha hauria de treure de sobre (17’).

Ara bé, això és la Segona B i els visitants no han necessitat gaire futbol per fabricar-se l’empat. Trujillo ha acabat una bona jugada al minut 20. Fornés no hi ha pogut fer res. A partit del gol, els visitants han agafat terreny als homes de Vílchez. Nico ha posat la por al cos a l’Estadi amb un xut al travesser que s’ha tret de la màniga des de la frontal (26’).

L’Olot no ha davallat i ha tornat a agafar el control atacant del partit. Carlos ha tingut una clara ocasió a boca de canó, però la seva rematada de cap l’ha aturat Vicente sobre la mateixa línia de gol (32’). Els visitants han seguit forts al darrere esperant les envestides olotines, però creaven perill cada vegada que sortien a la contra sense acabar d’inquietar a Òscar Fornés.

La segona meitat ha començat ben diferent a la primera i l’Ontinyent ha posat en problemes a la defensa garrotxina. Berna, amb un xut creuat, ha tingut una clara ocasió per posar al seu equip per davant, però una mà providencial del porter olotí ha evitat el gol (48’). La igualtat ha regnat en els primers minuts de la represa i les ocasions per la banda local han tardat a arribar. El matx es convertiria en una anada i vinguda d’ambdós conjunts, però cap dels dos han cediria terreny.

La Unió Esportiva Olot tenia un as sota la màniga, la carta de Corminas. I és que el davanter s’ha encarregat de marcar el segon gol amb una jugada individual de molt mèrit retallant al rival a l’àrea petita (66’).

Amb aquest gol el visitants han abaixat el ritme i l’Olot ha adormit el partit aprofitant el resultat favorable. Els canvis han donat frescor a l’equip amb homes com Xavi Ferrón, Muñoz i Arnal Llibert. Precisament el davanter garrotxí ha provocat el penal que sentenciaria el partit, en una acció molt clara que l’àrbitre no dubtaria a xiular. Coro, gran protagonista aquest diumenge, faria el tercer gol, tot i la bona estirada de Vicente Flor.

Nova victòria a casa d’un Olot que va convertint el seu estadi en el fortí que tan els va ajudar la temporada passada.