Montserrat Carulla, Agustí Pons i Jordi Llavina participen a la 2a Vetlla de Tastets de Cultura a Olot

Lectures_Espriu

Lectures_EspriuL’actriu Montserrat Carulla, el periodista Agustí Pons i l’escriptor Jordi Llavina van visitar el dissabte la ciutat d’Olot per formar part de la segona edició dels Tastets de Cultura, amb motiu del centenari del poeta Salvador Espriu.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Fa cent anys del naixement del poeta Salvador Espriu i la segona Vetlla de Tastets de Cultura va voler aprofitar l’ocasió per organitzar una trobada cultural i recitar poesies de l’autor. Es va convertir en l’excusa perfecta per comptar amb tres celebritats catalanes a Olot el dissabte a la tarda. L’actriu Montserrat Carulla, premi Gaudí d’Honor 2013, era la indicada per posar veu als poemes d’Espriu. I només el periodista Agustí Pons i l’escriptor i biògraf d’Espriu Jordi Llavina podien fer una tertúlia sobre el poeta, per entendre millor la seva vida i obra.

La casa de colònies d’Olot La Canova, enmig del paisatge garrotxí del capvespre, va ser el lloc escollit per l’acte organitzat pels mateixos propietaris de la finca, Rosa M. Guitart i David Canal. Els tres participants van aprofitar la trobada per expressar la seva opinió sobre la possible independència de Catalunya. L’acte també va anar acompanyat de la música de Xavier Pallàs i Laia Canal, ambdós amb el violí, i Xavier Batlle, amb la guitarra.

 

 

Deixa un comentari