El rebut de la llum s’apujarà un 3,1% a partir del mes vinent

bombeta

bombetaMala notícia per a la butxaca. El rebut de la llum s’apujarà un 3.1 % a partir de l’1 d’octubre i fins a final d’any. Aquest dimarts s’ha fet la darrera subhasta pel preu de l’energia entra operadors i la d’últim recurs s’ha tancat amb un increment de preu del 7,6%. Aquest augment, traslladat als consumidors suposa un encariment del 3,1%.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Des del moviment veïnal s’adverteix que cada vegada hi ha més famílies a les quals els costa pagar el rebut de la llum. insert Jordi Giró, president de la Confederació d’Associacions de Veïns de Catalunya. La d’avui és la quarta pujada del preu de la llum de 2013. De fet, l’increment del rebut des del gener de l’any passat ha estat superior al 10%.