L’Ajuntament de Maià de Montcal ajorna sense data la urbanització del Molí d’en Llorenç

Moli_lloren_3351

Moli_lloren_3351Fa un any, l’Ajuntament de Maià de Montcal va decidir ajornar la urbanització del Molí d’en Llorenç fins l’octubre. Les quantitats que es demanaven als propietaris de les parcel·les eren altes, i el consistori volia esperar a veure l’evolució de la conjuntura econòmica. Arribats a aquest moment, l’Ajuntament no veu que la situació es redreci, així que ha decidit ajornar l’obra sense data. L’alcalde ha declarat que no vol ofegar econòmicament als veïns.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

La urbanització del Molí d’en Llorenç de Maià de Montcal compta amb 179 parcel·les, tot i que només una vintena de propietaris han arribat a construir-hi una casa i n’han fet la seva llar. El projecte d’urbanització i reparcel·lació ja està redactat, tot i l’Ajuntament admet que les quantitats econòmiques que es demanen als propietaris pertanyen a temps passats. Els propietaris havien de pagar un mínim de 25 mil euros per les obres. Ara els preus variarien a la baixa, però davant de la situació de crisi econòmica, el consistori va decidir ajornar els treballs fins el proper mes d’octubre. Amb la proximitat de la data, i veient que la situació no es redreça, l’Ajuntament ha decidit seguir amb l’ajornament.

Mentrestant, l’Ajuntament anuncia en diversos plafons situats a les entrades de la urbanització que perseguirà jurídicament qui vulgui fer obres al Molí d’en Llorenç sense autorització. Les sancions poden arribar al milió i mig d’euros, i també hi ha previstes penes de presó de fins a dos anys. Davant de la prohibició de construir, i veient el cost que els pot suposar la urbanització, sumat al cost que ja suporten de manteniment, alguns propietaris han començat a pensar que el millor és vendre’s la seva parcel·la, sobretot aquells que encara no hi han construït.

Deixa un comentari