El cosidor del barri de Sant Miquel d’Olot ha preparat 100 vestits de paper pel Ball Pla

BALL_PLA_SANT_MIQUEL

BALL_PLA_SANT_MIQUELEls vestits de paper tornen a estar de moda per un dia. Dissabte es celebra un cop més el Ball Pla de Sant Miquel, a partir de les vuit del vespre. Es preveu que hi participin un centenar de persones, que desfilaran amb vestits fets íntegrament de paper.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

A la cercavila hi participaran les patinadores del CPA Olot, que acompanyaran a la pubilla del barri, que és membre del club. El cosidor de Sant Miquel ha estat treballant sense parar les tardes dels últims tres mesos, per tenir a punt tots els vestits del Ball Pla. El recorregut s’inicia a l’envelat del barri a partir de les vuit del vespre.

Deixa un comentari