El Banc dels Aliments busca voluntaris pel Gran Recapte d’aquest any

recapte2013

recapte2013S’ha engegat la maquinària per fer possible una nova edició del Gran Recapte d’Aliments. Des d’ara i fins el proper 1 de novembre es busquen 1.300 voluntaris a tot Catalunya, una xifra lleugerament superior a la de l’any passat.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Des d’avui i fins l’1 de novembre el Banc dels Aliments busca voluntaris que puguin ajudar en el proper Gran Recapte que s’organitzarà. Com que ha augmentat la demanda, també ho ha fet el nombre de punts de recollida. N’hi haurà 1.300, 200 més que el 2012. També s’espera que augmenti el nombre de voluntaris. Es vol arribar als 15mil participants, 2mil més que l’any passat. Des del Banc dels Aliments de Barcelona s’ha destacat l’esperit participatiu de la societat civil catalana i s’ha volgut recordar que, malgrat els missatges polítics, encara hi ha molta gent que ho està passant malament per culpa de la crisi. La campanya de captació de voluntaris compta amb la col·laboració de diversos mitjans de comunicació, entre els que hi ha La Xarxa de Comunicació Local. Tot i que no s’han volgut marcar un objectiu concret, des de la Fundació dels Bancs dels Aliments esperen superar els 2 milions 700 mil quilos de l’any passat.

x