El Ball Pla de Sant Miquel segueix sent l’acte més esperat de la Festa Major del barri

Ball_Pla_Festes_Sant_Miquel

Ball_Pla_Festes_Sant_MiquelArriba la Festa Major de Sant Miquel i tothom es disfressa. Centenars de persones desfilen pels carrers del barri amb vestits de paper fets per ells mateixos. I com és habitual, el Ball Pla del dissabte a la nit es converteix una vegada més en l’acte més esperat de les festes.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Com a tots els barris d’Olot, la cercavila és la part de la Festa Major més desitjada. Però la diferència principal és que Sant Miquel ofereix als seus habitants la possibilitat de desfilar amb vestits ben originals, fets de paper. Els mateixos cosidors professionals o no del barri són els encarregats d’elaborar els vestits durant l’any, tot i que sempre són els mateixos i demanen gent jove al càrrec.

El Ball Pla es celebra cada any a finals de setembre i és organitzat per la Penya Embalats del barri, tot i que aquesta vegada també ha comptat amb l’ajuda de Els Murruts.

Aquest any, la festa també ha estat especial per la intervenció sobre rodes de les patinadores del Club Patinatge Artístic Olot.

x