Olot Televisió aconsegueix un nou rècord d’audiència a la xarxa

OTV_logo

OTV_logo

Coincidint amb l’arrencada de la nova programació, Olot Televisió està assolint nous rècords d’audiència. Això és degut a la bona acceptació que han tingut els espais que s’han estrenat, com és el cas de ‘La banqueta’, ‘En joc’ o ‘Actual Sports’. L’èxit d’aquests programes i la clara aposta amb informació de proximitat també queda reflectit amb les últimes dades de les xarxes socials. El portal d’informació d’Olot Televisió i l’OTV a la carta, sumen més de 98.000 usuaris únics durant els últims trenta dies, segons diferents plataformes d’anàlisi de contingut.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Aquesta és una molt bona xifra, i així hi coincideixen diferents analistes i experts del món audiovisual. A més, el 90% de les visites són d’usuaris de la Garrotxa i de les comarques de Girona, el que certifica la línia informativa. Aquestes dades reafirmen també el lideratge televisiu en informació de proximitat i de qualitat a la Garrotxa, uns aspectes que es reconeixen des de dins i fora la comarca.

Deixa un comentari