Castellfollit de la Roca treu el sou a dos regidors i el dóna a l’alcalde per complementar la seva jubilació

moises_corominas

moises_corominasACN.- El ple de Castellfollit de la Roca ha aprovat treure el sou de dos dels sis regidors de l’equip de govern i donar-lo a l’alcalde, Moisès Coromina (CiU), per compensar la seva jubilació. L’alcalde es va jubilar l’abril d’aquest any i, com que no pot cobrar dos sous públics, ha hagut de renunciar a la remuneració municipal. Però l’equip de govern ha decidit “compensar” la davallada de la seva retribució mensual fixant una “indemnització” anual de 6.000 euros per a l’alcalde. Per no crear noves partides de despesa, els 500 euros al mes que rebrà l’alcalde surten del sou de dos regidors, que han acceptat no cobrar per la feina de govern local que fan. El grup municipal de CiU també rebrà menys diners.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta