La primera fase de la reconstrucció del refugi de muntanya de Sant Aniol d’Aguja finalitzarà a finals de novembre

aMICS_ST_ANIOL_5708

aMICS_ST_ANIOL_5708L’Associació d’Amics de Sant Aniol estan liderant la reconstrucció del refugi de muntanya de Sant Aniol d’Aguja, a l’antiga rectoria d’aquest paratge de Montagut i Oix. A finals de novembre acabarà la primera fase. Fins ara, han carregat a peu el material. Per a les propers fases, més complexes, els caldrà l’ús d’helicòpter. Això encarirà el pressupost i farà necessari l’ajuda tant de voluntaris com de les institucions.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Des de finals d’agost, l’Associació d’Amics de Sant Aniol es tan liderant la primera fase de la reforma de l’antiga rectoria per recuperar-la com a refugi excursionista. Consisteix en la consolidació de les parets de l’edifici i la coberta d’un espai que servirà com a magatzem. Fins ara, han carregat a peu el material. La primera fase ha costat 70 mil euros. 50 mil euros són provinents de la Diputació de Girona a través del Consorci de l’Alta Garrotxa. La resta, l’han aconseguit amb donacions de voluntaris. Per a les propers fases, més complexes, els caldrà l’ús d’helicòpter. Això encarirà el pressupost i farà necessari l’ajuda tant de voluntaris com de les institucions. Els Amics de Sant Aniol han programat per aquest diumenge una altra matinal per dur, a peu, material de construcció a Sant Aniol, Com en les anteriors convocatòries, el punt de trobada dels voluntaris serà la plaça de l’església de Montagut, a les set del matí.