31 municipis s’acullen al Servei Local d’Orientació Familiar de la Diputació de Girona

DIPU_FAMILIAR_3707

DIPU_FAMILIAR_3707La sisena edició del curs del Servei Local d’Orientació Familiar de la Diputació de Girona començarà aquest octubre amb 9 municipis més adherits a aquesta iniciativa que pretén assessorar pares i mares amb fills. Enguany disposen duna novetat, un portal web que atendrà a les famílies les 24 hores dels 365 dies de l’any.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Comença el curs escolar també pels pares i mares que fan ús del Servei Local d’Orientació Familiar que ofereix l’àrea d’acció social de la Diputació de Girona als municipis de menys de 10.000 habitants. Un espai de trobada de pares i mares amb fills de 0 a 18 anys amb la voluntat d’assessorar-los en els diferents continguts i donar-los suport. Enguany s’hi ha adherit 9 municipis i en total són 31 municipis els que ofereixen aquest servei que en fan ús unes 600 famílies.

La novetat d’enguany és el nou portal web. Un espai d’assessorament totalment gratuït atès per professionals, el qual està disponible les 24 hores els 365 dies de l’any. Un servei que s’ofereix a qualsevol família i permet abordar tot tipus de problemàtica. Aquest any també s’oferiran 3 xerrades als municipis, una per trimestre.

 

Deixa un comentari