La quarta edició de la Fira LiberisLiber es celebrarà aquest cap de setmana a Besalú

LiberisLiber2013

LiberisLiber2013LiberisLiber. Aquest és el nom que rep la fira d’editorials independents. La seva quarta edició es celebrarà aquest cap de setmana a Besalú i comptarà amb novetats que satisfaran els més curiosos.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Fins a 35 editorials independents estan ja inscrites a la quarta edició de la Fira LiberisLiber. Exposicions de llibres, lectures de fragments, concerts i altres activitats relacionades amb la literatura i el pensament. Tot això i algunes novetats és el que podrem trobar a la fira d’editorials independents a Besalú aquest cap de setmana, 5 i 6 d’octubre.

L’objectiu de la fira no és altre que fer d’aparador a tot un món literari menys conegut. La majoria de les editorials participants són molt petites i només publiquen en català però precisament això és el que fa especial aquesta fira, convertida ja en un referent per les editorials independents a nivell estatal.

 

Deixa un comentari