Una tempesta molt intensa deixa més de 10 litres amb pocs minuts a Olot i la Vall d’en Bas

tempesta_olot_04102013

tempesta_olot_04102013La previsió del temps ho havia alertat i al final la predicció s’ha complert. Aquest tarda han començat a caure les primeres precipitacions mol intenses a les comarques de Girona i la Garrotxa no ha estat menys. Al voltant de les set del vespre s’ha registrat el que, de moment, és l’episodi de pluja més intensa del dia i amb menys d’un quart d’hora han caigut, per exemple, 10 litres per metre quadrat a Olot, 12 a la Vall d’en Bas i 20 a les Planes d’Hostoles.

Fes clic aquí per veure la previsió del temps a l’OTV a la carta

Fes clic per veure el vídeo de la tempesta

 

La tempesta ha arribat molt activa des de la comarca d’Osona, on ha provocat alguns estralls. A Manlleu i a Torelló un llamp ha foradat una teulada i milers de persones d’aquests dos municipis s’han quedat sense llum. La pluja ha fet acte de presència durant tot aquest divendres i a la capital de la Garrotxa s’han registrat 25 litres per metre quadrat fins a les vuit del vespre.

 

Deixa un comentari