Els celtes lluiten contra el mal a la 8a Fira Internacional de Bruixeria de St Joan les Fonts

fira_de_bruixeria

fira_de_bruixeriaArriba el primer cap de setmana d’octubre i amb ell les bruixes i els bruixots. Un any més, Sant Joan les Fonts acull milers de persones amb motiu de la vuitena edició de la Fira Internacional de la Bruixeria. Però a diferència d’altres anys, aquest cap de setmana els espectadors han pogut presenciar una lluita contra el mal.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Tot i que aquest cap de setmana el temps no ha acompanyat, la Fira Internacional de la Bruixeria de Sant Joan les Fonts s’ha mantingut dempeus. De fet, el sol del migdia ha permès la celebració de tots els espectacles, inclosa “La batalla contra les forces del mal”, la gran novetat d’aquesta vuitena edició, on els celtes han estat els protagonistes. Any rere any nombrosos visitants d’arreu de Catalunya assisteixen a la festa i, malgrat no s’ha fet cap recompte, els organitzadors parlen de milers de persones, una dada bastant similar a la de l’edició passada. La fira proposa activitats de tot i per a tots: espectacles a l’aire lliure, parades per comprar productes vinculats al món de la bruixeria, jocs infantils i lectures del Tarot, entre d’altres.

Deixa un comentari