Guillem Fernández i Judit Riera guanyen la Cursa Popular Ciutat d’Olot que s’ha celebrat aquest diumenge

cursa_ciutat_olot_2013

cursa_ciutat_olot_2013La Cursa Popular Ciutat d’Olot creix en participants: gairebé 600 atletes han participat aquest diumenge en aquesta competició. El guanyador en categoria masculina va ser Guillem Fernàndez, mentre que la garrotxina Judit Riera es va imposar en la categoria femenina.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

L’atletisme cada cop pren més protagonisme en el món esportiu, un fet que s’ha constatat aquest diumenge a la Cursa Popular Ciutat d’Olot: gairebé 600 persones han participant en les diferents categories de la competició, una seixantena més que l’any passat. Entre els participants s’hi trobaven cares conegudes del món de l’esport, com per exemple el secretari general de l’Esport a Catalunya Ivan Tibau. El vencedor en categoria masculina ha estat Guillem Fernández, amb un temps de 33 minuts i 20 segons, catorze segons més que el rècord de la competició, establert l’any passat per Nan Oliveras. Darrere seu han entrat Sergio Enríquez i Enric Roura.

En categoria femenina, la primera en creuar la meta ha estat la garrotxina Judit Riera: l’atleta de Sant Feliu de Pallerols ha establert el nou rècord de la cursa, amb 40 minuts i 54 segons. La nota graciosa de la jornada l’han posat la trentena de participants caganius, que han fet gaudir de valent els seus pares i familiars.

Deixa un comentari