La UE Olot cau a l’Estadi per primera vegada a Segona B davant d’un efectiu València Mestalla (0-3)

ueolot_grada

ueolot_gradaPrimera derrota a l’Estadi Municipal de la Unió Esportiva Olot, que no ha estat encertada de cara a porteria i s’ha topat amb un València Mestalla molt pràctic. Un gol de penal al límit des descans ha posat molt costa amunt el partit per als de Vílchez, que ja havien encaixat el primer en una jugada desafortunada. El 0 a 3 final no ha fet justícia per les ocasions d’un i altre equip.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

El conjunt d’Edu Vílchez ha començat dominant el joc i s’ha aproximat a l’àrea valenciana. Però les ocasions han estat per als de Nico Estévez, que s’han acostat primer amb un xut d’Hiroshi. Coro ha volgut posar a prova al porter visitant sense sort i novament Hiroshi ha posar la por al cos a la defensa olotina amb un cop de cap. Passada la mitja hora ha arribat el gol visitant. Delgado ha aprofitat una pilota morta a l’àrea olotina per avançar al seu equip en el marcador. El gol ha afectat mentalent als garrotxins, que només han pogut crear perill en una falta directa que Coro ha enviat fora. Al límit del primer temps ha arribat la jugada més determinant del partit quan l’àrbitre ha xiulat penal per falta dins l’àrea de Serra, molt protestada pel públic i els jugadors locals. Molina ha transformat la pena màxima tot i la bona estirada de Fornés.

L’actuació arbitral ha causat polèmica durant una segona meitat on el València Mestalla s’ha tancat al darrere esperant les embranzides olotines. Les contres dels visitants han estat un maldecap constant per a l’Olot, i el tècnic Edu Vílchez ha mogut fitxa a la vessant ofensiva de l’equip amb donant entrada a Arnal Llibert i Eric Reverter en detriment de Carlos i Uri. La Unió Esportiva Olot s’ha bolcat buscant un gol que els posés en el partit però els minuts passarien molt ràpid per al conjunt garrotxí. De fet, no hi ha hagut gaire ocasions clares favorables als locals. Coro no ha arribat a rematar dues bones ocasions dins l’àrea per culpa del bot ràpid de la pilota. El camp ha quedat en molt mal estat per la intensa pluja i els futbolistes ho han notat a l’hora de jugar en curt. David López ho intentaria des de la frontal a 10 minuts del final, sense sort.

Els de Nico Estévez han pogut sentenciar ja amb una bona ocasió de Chumbi. Però el que no ha perdonat ha estat Cifo, que amb un xut potent des de fora de l’àrea que ha acabat d’esvair qualsevol esperança de remuntada local. Un minut després l’Olot ha desaprofitat una clara ocasió a les botes d’Arnal Llibert. Yeray ha bloquejat la seva rematada.

Primera derrota a casa d’un Olot que ho ha intentat en tot moment amb futbol de toc i possessió però no ha estat encertat de cara a porteria i s’ha trobat amb un bon equip al davant. Els dos propers partits de l’Olot seran a domicili.

Deixa un comentari