Primera victòria del CE Sant Esteve d’en Bas dvant el Pradenc FC de primera divisió femenina (5-1)

futbolfemeni

futbolfemeniLes jugadores de Moisès Dubé van aconseguir la primera victòria després de l’ascens de la temporada passada a Primera Divisió. El Pradenc F.C. no va ser rival per al Sant Esteve, que va guanyar còmodament amb una maneta de gols.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

 El Sant Esteve d’En Bas i el Pradenc buscaven dissabte a terres garrotxines la primera victòria de la temporada al grup 3 de la Primera Divisió Femenina i les locals, que van pujar de categoria el curs passat, es van endur els tres punts amb claredat. Eva va obrir la llauna amb un gol de falta directe que no va poder aturar la portera visitant i Júlia Santos va fer el segon abans del descans amb una jugada individual dins l’àrea. La pluja va ser molt intensa en la segona part però no va impedir que es veiessin gols i bon joc per part dels dops equips. El Pradenc es va posar les piles i van escurçar distàncies amb un gol de Macarena. Però pocs minuts després Júlia Casademont va esvair qualsevol possibilitat de remuntada amb un bon gol. L’objectiu dels dos equips aquesta temporada passa per segellar la permanència. El cinc a un final va tancar un bon partit que va tenir com a protagonista a Júlia Santos, autora de tres gols i una assistència.

x