La Fira de Sant Lluc 2013 tindrà més activitats i expositors que l’any passat i portarà la Fira Ramadera fins al centre d’Olot

fira_st_lluc_2012

fira_st_lluc_2012La Fira de Sant Lluc 2013 durarà tres dies, tindrà un 25% més d’activitats respecte de l’any passat, i un 10% més d’expositors. L’Ajuntament assegura que els comerços i les entitats creuen en aquesta fira i confirma que el nou model de la Fira a Olot es consolida i creix. Totes les activitats es concentraran al centre d’Olot, fins i tot la Fira Ramadera, que torna al seu emplaçament original, entorn de la plaça de braus.

Fes clic aquí per veure el vídeo a l’OTV a la carta

La presentació de la Fira de Sant Lluc aquest matí ha estat molt concorreguda, i és que són moltes les empreses i entitats que es troben darrere de la seva organització. La fira enguany durarà tres dies, del 18 al 20 d’octubre. Tindrà 110 activitats, un 25% més que l’any passat i el doble que al 2011. Els expositors també creien un 10%. Exactament, seran 427 expositors els que es repartiran en 10 espais firals. En total, 25 mil metres quadrats de fira al centre d’Olot, 9 mil metres quadrats més del que ocupava l’espai de l’antiga estació.Totes les activitats es concentraran al centre d’Olot, fins i tot la Fira Ramadera, que divendres 18 d’octubre tornarà al seu emplaçament original, entorn de la plaça de braus.

La Fira del Dibuix se celebrarà el 18 d’octubre, tot i que per a dissabte 19 d’octubre preparen la celebració de la Gimcana del Dibuix. La Fira del Vehicle d’Ocasió es podrà visitar durant els tres dies de la fira al passeig Bisbe Guillamet. Novament s’ofereix als olotins que comprin un dels cotxes la possibilitat de no pagar l’impost de vehicles l’any vinent. Aquesta oferta va fer possible que l’any passat els olotins adquirissin 20 dels cotxes exposats.

Al carrer dels Sastres, els dies 19 i 20 tindrà lloc una nova activitat, anomenada Segueix el Fil, amb tallers, espais de mostra i activitats al carrer. La plaça Major acollirà els dies 19 i 20 de desembre la Fira d’Entitats. Aquest any es donaran a conèixer 31 associacions des de 27 estants. Els comerços de l’Associació de Comerciants d’Olot també s’afegeixen a la festa i obriran les seves botigues diumenge dia 20. L’oferta de la fira es completa amb el Mercat Extraordinari de Roba divendres dia 18, el Mercat del col·leccionisme i andròmines diumenge dia 20 a la plaça Clarà, i tots tres dies, el Mercat de l’Artsania al passeig d’en Blay, i diverses atraccions al Recinte Firal

Deixa un comentari