Càritas Garrotxa i Olot TV signen un conveni de col·laboració per donar més suport i promocionar les accions que porta a terme l’entitat

caritas_i_otv

caritas_i_otvLa crisi econòmica està colpejant d’una manera molt contundent a moltes famílies, sobretot aquelles que totes les seves unitats familiars amb edat de treballar s’han quedat sense feina. Aquesta emergència ha provocat que les entitats del tercer sector s’hagin vist desbordades al no poder arribar a cobrir totes les demanades. Càritas Garrotxa és una d’elles i demana ajuda a tots els garrotxins perquè hi posin el seu granet de sorra. Una de les accions és una campanya a la que s’ha afegit Olot Televisió. La televisió privada i l’entitat han arribat a un acord per treballar plegats a partir d’ara mateix.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Les accions se centren en la producció i emissió gratuïta d’espots promocionals de Càritas Garrotxa que s’emetran molt aviat, així com un tractament informatiu diferenciat que permeti promocionar les activitats a la comarca però també a tot el país a través de La Xarxa de Televisions Locals. A més els seus responsables participaran en diferents programes d’Olot Televisió. Aquestes accions s’han recollit en un conveni que s’ha signat aquesta setmana i compromet a les dues parts a treballar plegades.

 

Deixa un comentari