El periodista olotí Josep Puigbó torna a TV3 amb una nova temporada de ‘(S)avis’

josep_puigbo

josep_puigboEl periodista olotí Josep Puigbó torna avui a Televisió de Catalunya amb una nova temporada de (S)avis, el programa d’entrevistes en profunditat amb personatges que han tingut un paper clau en la nostra història recent, i que no només l’han viscuda, sinó que han contribuït a escriure-la. Són 26 entrevistes amb periodicitat setmanal que s’emetran a partir d’aquesta nit al 33.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

El programa permetrà conèixer el testimoni i l’exemple d’un savi o sàvia que ha protagonitzat alguns dels moments més intensos del nostre passat més recent. Una conversa franca i profunda amb personalitats de referència del nostre país, dels àmbits més diversos. El tenor Jaume Aragall; l’actriu Assumpció Balaguer; la il·lustradora Roser Capdevila; l’advocat i expresident de La Caixa, Ricard Fornesa; el cronista Joan de Sagarra o el cardiòleg Valentí Fuster seran algun dels convidats.