L’Ajuntament d’Olot destinarà 230 mil euros a l’adequació dels vestidors de l’Estadi Municipal

VESTIDORS_ESTADI

VESTIDORS_ESTADIL’Ajuntament d’Olot destinarà un total de 230 mil euros a l’adequació dels vestidors de l’Estadi Municipal. La xifra prové de la partida prevista als pressupostos municipals, el Pla Únic d’Obres i Serveis i una part de la modificació de crèdit aprovada per l’Ajuntament. La previsió és que els treballs comencin abans d’acabar l’any.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

El compromís de l’Ajuntament d’Olot amb l’ascens de la Unió esportiva Olot a Segona Divisió B ja es pot xifrar. El consistori olotí pensa destinar a l’adequació dels vestidors de l’Estadi Muncipal 230 mil euros. La previsió és començar les obres abans d’acabar l’any.

Els 230 mil euros provenen de diferents partides: 130 mil euros són d’una subvenció que la Generalitat deu a l’Ajuntament d’Olot del darrer Pla Únic d’Obres i Serveis. A aquests s’han d’afegir els 50 mil euros que el consistori olotí ja preveia en els pressupostos del 2013 per a l’adequació dels vestidors de l’Estadi. Els últims 50 mil euros s’hi han posat recentment a través de la modificació de crèdit que va aprovar l’Ajuntament d’Olot en l’últim ple municipal.

L’Ajuntament d’Olot també està treballant en la modernització de l’actual megafonia de l’Estadi Municipal. El camp de l’Olot disposarà de nova megafonia en qüestió de setmanes.