El Consell Comarcal confia que la Generalitat deixi accedir els camions a la planta de triatge evitant el polígon industrial

CAMI_TRIATGE

CAMI_TRIATGE

Els camions i tots els vehicles que hagin d’accedir a la futura planta de triatge no ho hauran de fer pel polígon. Així ho confia el Consell Comarcal de la Garrotxa, que ha desmentit les declaracions que l’alcalde de Sant Jaume de Llierca, Ferran Puig, va fer a Olot Televisió. El Consell diu que la Generalitat no ha donat la raó a l’Ajuntament sobre els accessos de la planta de triatge, sinó sobre un pla parcial que s’ha efectuat per donar cabuda la nova planta de l’empresa Tavil al polígon industrial. Són declaracions del vicepresident del Consell Comarcal, Josep Berga.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta


El Consell Comarcal de la Garrotxa assegura que la Generalitat no ha donat la raó a l’Ajuntament de Sant Jaume de Llierca sobre els accessos de la planta de triatge, sinó sobre un pla parcial que s’ha efectuat per donar cabuda la nova planta de l’empresa Tavil al polígon industrial, i que a l’hora d’accedir a la planta, imperarà el sentit comú. És per això que el Consell Comarcal acusa l’alcalde d’intoxicar la informació. Un exemple de la manipulació informativa, segons el Consell Comarcal, és l’acusació que l’alcalde de Sant Jaume va fer sobre la permeabilitat del terreny on es pretén ubicar la planta. L’alcalde va expressar dubtes sobre si s’hi filtrarien els residus de les deixalles, els lixiviats. El Consell explica que a la nova planta de triatge no hi haurà lixiviats. El Consell Comarcal ha declarat avui a Olot Televisió que el normal és ubicar les plantes de tractament de residus a fora els polígons industrials, com preveu la corporació comarcal, i no a dins del sòl industrial, com vol l’Ajuntament de Sant Jaume.