Turisme Garrotxa promou la comarca mitjançant un concurs d’Instagram

INSTAGRAM_TURISME_GARROTXA

INSTAGRAM_TURISME_GARROTXAAgafar la càmera o el mòbil i fer una fotografia de qualsevol activitat turística de la Garrotxa. Amb un gest tan senzill com aquest es pot guanyar un magnífic premi. Turisme Garrotxa acaba de posar en marxa un concurs a la xarxa social Instagram en què, només per fer una fotografia amb l’etiqueta #lagarrotxaesmou es pot guanyar tot un cap de setmana d’activitats a la comarca. És una iniciativa amb la que Turisme Garrotxa vol augmentar la presència de la comarca a les xarxes socials amb recomanacions fetes pels mateixos visitants.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Només cal fer una fotografia de qualsevol activitat turística que tingui lloc a la Garrotxa. Posar-li l’etiqueta #lagarrotxaesmou i penjar-la a la xarxa social Instagram. És tot el que fa falta per participar al concurs que acaba de posar en marxa Turisme Garrotxa.

Les grederes del Volcà Croscat ha estat l’escenari de la primera fotografia del concurs #lagarrotxaesmou, que s’ha presentat aquest dimecres i que es dirigeix tant als visitants de la Garrotxa com també a la població local que vulgui convertir‐se en ambaixadors virtuals de la Garrotxa. Només cal escollir entre les moltes propostes turístiques que es fan aquests dies a la comarca, com per exemple el GPS Garrotxa, la guia d’activitats Garrotxa Plans amb Sensacions que aquests propers mesos ha programat 49 activitats per descobrir la comarca. Qualsevol d’aquestes experiències pot servir de marc per a les fotografies de #lagarrotxaesmou, així com també les nombroses activitats turístiques que s’han programat per aquests propers mesos a la comarca. I és que la tardor és una de les èpoques de l’any en què la Garrotxa rep més visitants.

A la pàgina web de Turisme Garrotxa es poden consultar les bases del concurs #lagarrotxaesmou, que finalitzarà el proper 8 de desembre. L’endemà, un jurat format per representants de la Junta de Turisme Garrotxa, escollirà les 10 millors instantànies, que es penjaran a Facebook. La fotografia que reculli més m’agrada guanyarà el premi del concurs que consisteix en una estada de cap de setmana a la comarca