Unitat Contra el Feixisme i el Racisme d’Olot promou els seus valors entre els més joves amb un torneig de futbol

FUTBOL_SALA_UCFR

FUTBOL_SALA_UCFRFer d’Olot una ciutat per a la convivència. Amb aquest objectiu, la plataforma Unitat Contra el Feixisme i el Racisme d’Olot organitza aquest dissabte 12 d’octubre el primer Torneig de Futbol Intercultural. Es tracta d’un torneig de Futbol Sala, que tindrà lloc a la plaça de Sant Miquel d’Olot a partir de les deu del matí, i s’hi poden inscriure totes les persones majors de 8 anys, dividits en diferents categories. També hi haurà altres activitats complementàries, com una Xocolatada, una botifarrada al feixisme, i actuacions de diferents grups musicals. Les inscripcions es poden fer a l’Espai Núria o bé a l’Espai Ideal, així com a través del correu de la plataforma d’Unitat Contra el Feixisme i el Racisme.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta