Alumnes i docents de la Garrotxa rebutgen la LOMCE aprovada pel Partit Popular

lomce

lomceAhir el Partit Popular va aprovar la nova llei d’educació. Ho va fer sol, aprofitant la majoria absoluta. La LOMCE ha rebut llum verda al Congrés gràcies a la majoria absoluta del Partit Popular. Així, la també coneguda com a llei Wert tira endavant malgrat l’oposició de la comunitat educativa i de la gran majoria de formacions polítiques. De fet, és la primera llei educativa en 23 anys que s’aprova sense consens.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

 

Per aquest motiu, gairebé tots els partits de la cambra s’han compromès a derogar-la tan bon punt el PP perdi la majoria absoluta al Congrés. Des de la Garrotxa, tant el Col·lectiu d’Ensenyament de la Garrotxa com els alumnes de la comarca ja s’estan mobilitzant per protestar contra la llei. El ministre José Ignacio Wert ha ignorat les crítiques, ha tornat a defensar la LOMCE i ha assegurat que no menysté llengües cooficials com el català. La llei, la setena de la democràcia, serà tramitada per la via ràpida, seguirà ara el seu curs al Senat i està previst que entri en vigor el proper curs. Hem volgut saber què en pensen els col·lectius d’ensenyament i els instituts de la comarca.

Deixa un comentari