L’Escola d’Art d’Olot celebra el Dia Mundial de la Salut Mental

Dia_Salut_Mental

Dia_Salut_MentalAquest any el Dia Mundial de la Salut Mental a Olot s’ha donat d’una manera ben diferent. Hi ha tingut molt a veure la intervenció dels alumnes de l’Escola d’Art d’Olot, que van organitzar una activitat especial pel dia.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Ahir al matí diverses associacions de la comarca es van reunir amb motiu del Dia Mundial de la Salut Mental. Ho van fer a les escales de Sant Esteve. La idea era passar una jornada diferent a la dels altres anys. Entre els participants, es trobava l’Escola d’Art d’Olot, que va col·laborar a l’iniciativa d’una manera ben original, situant vaixells de paper de colors, amb desitjos dins, a les escales de l’esglèsia. El matí va concloure amb els estudiants d’art compartint els seus desitjos amb els altres i dipositant-los a les urnes.

Deixa un comentari