Carme Serra s’emporta el primer premi del Concurs de Fotografia Can 60 de festes del Tura

Concurs_foto_Can_60_2013

Concurs_foto_Can_60_2013El divendres al vespre la sala d’exposicions d’Els Catòlics d’Olot va rebre la visita de diversos aficionats a la fotografia. Can 60 va fer l’entrega de premis del 10è Concurs de Fotografia de les Festes del Tura. La il·lustració premiada ha estat la de l’olotina Carme Serra.

Com cada any, un cop passades les Festes del Tura, Can 60 organitza el Concurs de Fotografia. Aquest any, però, constava d’una sola categoria genèrica. La idea era que els seus participants copsessin el significat de les festes de la capital a través de l’objectiu. Algunes de ben orginals, d’altres més tradiconals; algunes amb molt de color, d’altres amb menys… Però els guanyadors d’enguany han estat, en primer lloc, la Carme Serra, el guardó de la qual va ser recollit pel seu germà Manel; la Montse Camps en segona posició; i en Jordi Codinach ocupant el tercer lloc.

El motiu d’aquesta desena edició no és altre que fomentar la pràctica d’aquesta tècnica tot retratant les Festes del Tura de l’any.

Els guanyadors del concurs s’han emportat diversos regals i descomptes en material fotogràfic de la botiga Can 60. Les fotografies participants romandran exposades a Els Catòlics fins el 31 d’octubre.

Deixa un comentari