El Club Tennis Taula Olot perd contra el Torelló, clar aspirant a l’ascens (5-1)

Tennis_taula_Olot-Torell

Tennis_taula_Olot-TorellEl CTT Olot ha caigut aquesta tarda en el partit que l’enfrontava contra el CTT Torelló, que ha demostrat a la Garrotxa per què és un clar aspirant a l’ascens. El resultat final ha estat de 5 a 1 i el set que ha guanyat el conjunt olotí demostra que s’han esforçat de valent per treure quelcom positiu del partit. 

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Els d’Oscar Gallego no han sabut aturar el bon joc dels visitants i s’han vist superats per la seva qualuitat. Un jugador osonenc havia jugat fins i tot a la màxima categoria del tennis taula estatal i en línies generals el Torelló ha estat superior. Els garrotxins estan en una altra lluita aquesta temporada i é sla de la permanència. Precisament la setmana passada es van enfrontar a un rival directe en la lluita de la part baixa i van ser capaços de guanyar. El tècnic del CTT Olot creu que “si seguim així no tindrem problemes per salvar-nos, estic satisfet de l’actuació de l’equip i estem entrenat bé”. Per la seva banda, el conjunt de tercera nacional sí que ha pogut guanyar avui. 

Deixa un comentari