L’acusació demana cinc anys de presó per al caporal dels Mossos d’Esquadra que va causar la mort d’un home a Olot

advocat_tirado

advocat_tiradoL’acusació particular demana cinc anys de presó per al caporal dels Mossos d’Esquadra que va matar d’un tret un home a Olot el 10 de març del 2012. El lletrat que representa la família de la víctima, Benet Salellas, qualifica els fets d’homicidi i considera que el caporal va actuar de forma “desproporcionada” disparant l’arma reglamentària. Tot i això, creu que li han d’aplicar un eximent incomplet de legítima defensa perquè, en el moment dels fets, la víctima duia un ganivet. El fiscal, en canvi, demana que absolguin el caporal i conclou que va disparar per protegir la seva integritat física perquè la víctima tenia una actitud “agressiva i exaltada”. El cas es jutjarà per la via del jurat popular. 

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta