La Grossa de Cap d’Any té més acceptació del què es preveia en el seu inici

GROSSA_LOTERIA

GROSSA_LOTERIALa Grossa de cap d’Any que ha impulsat la Generalitat està tenint més acceptació del què es preveia en el seu inici. Els punts de distribució de les butlletes afirmen estar satisfets amb el ritme de vendes d’aquesta loteria. Davant l’interès generat, la majoria dels establiments ja han demanat noves remeses de números.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Les butlletes de la Grossa de cap d’Any s’estan venent molt bé. Així ho afirmen els punts de venda de Loteria de Catalunya. Aquesta administració ha anunciat darrerament que doblaria els números impresos pel sorteig, per tal de cobrir la demanda de noves butlletes.

Segons els mateixos distribuïdors, els motius per comprar números de la Grossa de cap d’Any es mouen entre el baix preu i la recaptació dels beneficis, que anirà a parar a Catalunya. De totes maneres, el motiu principal perquè la gent compra loteria és el de sempre: tenir la possibilitat de guanyar algun diner.

x