La Fira del Dibuix surt beneficiada per la concentració d’esdeveniments al centre d’Olot

Fira_Dibuix_2013

Fira_Dibuix_2013La ubicació de la Fira Ramadera al centre d’Olot i l’obertura de la fira del Vehicle d’ocasió ja avui, ha beneficiat la Fira del Dibuix. També la data. El fet que la fira del Dibuix se celebri un divendres fa que els escolars s’apropin fins a les parades i augmenti el nombre de visitants.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

 

És la 58a edició de la Fira del Dibuix i segueix igual d’exitosa que el primer dia. Aquesta fira, una de les més antigues a Catalunya, continua sent un dels plats forts de la Fira de Sant Lluc d’Olot, amb prop de 80 pintors exposant. El seu encant es deu en gran part al contacte entre el pintor i el visitant. Aquest any la Fira del Dibuix compta amb dues grans novetats. Per una banda, les visites a tallers i activitats relacionades amb la pintura, que ja van començar ahir a les escoles de la ciutat. Per altra banda, el fet que es celebri un divendres i els escolars hagin fet festa, cosa que haurien de fer tots els garrotxins. Així ho demanen tant els pintors com els visitants. Aquells que encara no heu visitat la fira, encara queda tota la tarda per fer-ho.