La Fira Ramadera torna a celebrar-se a la plaça de braus d’Olot i porta els visitans al centre de la ciutat

Fira_Ramadera_2013

Fira_Ramadera_2013La Fira Ramadera torna al lloc on va néixer, la plaça de braus i els seus entorns. A primera hora del matí els ramaders portaven el bestiar fins la plaça de braus d’Olot. Feien el que històricament s’havia fet en aquest indret amb motiu de la Fira de Sant Lluc, però el centre de la ciutat ha canviat. La portada dels animals fins a la plaça ha donat algun problema logístic a l’inici.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Durant el dia, l’organització ha previst exhibicions de bestiar al centre de la plaça. La sala El Torín també s’ha aprofitat per fer-hi conferències temàtiques molt interessants per al món ramader i agrícola.

Deixa un comentari