La Generalitat destinarà 141 mil euros per reforçar el comerç d’Olot i la seva competitivitat

felip_puig_santlluc

felip_puig_santllucLa Generalitat destinarà, a través del Departament d’Empesa i Ocupació, 141 mil euros per millorar la competitivitat del teixit comercial d’Olot. El conseller, Felip Puig, i l’alcalde d’Olot, Josep Maria Corominas, ho han concretat aquest divendres al vespre amb la signatura d’un conveni de col·laboració. Aquests diners permetran finançar les instal·lacions provisionals del mercat municipal i pel desenvolupament de diferents programes de dinamització comercials impulsats pels placers i els comerciants a través de les dues associacions.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

El conseller ha aprofitat per visitar la ciutat, que està en plena Fira de Sant Lluc, i l’estand que Olot Televisió i La Xarxa tenien instal·lat a la plaça Rector Ferrer. Felip Puig ha estat entrevistat al mateix estand i ha escoltat la música del grup Lapsus, que ha actuat en directe.