Derrota del CB Olot davant d’un combatiu CB Roser en un matx igualat (41-60)

CB_Olot-CB_Roser

CB_Olot-CB_RoserLes jugadores garrotxines han hagut de suar de valent per plantar cara al conjunt barceloní, que s’ha mostrat sòlid en tot moment en un partit molt igualat i que no s’ha desnivellat fins al darrer quart.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

El matx s’ha decidit a l’últim quart i les visitants han anat per davant en el marcador en la majoria minuts del duel. Un mal últim quart ha condemnat a les olotines, que tot i així s’han mostrat efectives en moments clau en el primer temps i han aprofitat els mals minuts del Roser. Ara bé, l’efectivitat visitant i la malastrugança local en el tir en la sgeona part han esdevingut claus en un partit que ha estat igualat tot i el marcador final. El resultat curt reflexa la bona actuació defensiva d’ambdós equips i la dificultat del partit d’avui. El CB Olot està tastant la dificultat de la primera catalana però també dóna la talla a la pista.