El C.E. Besalú guanya el Base Roses en un partit clau en la lluita per la permanència (3-1)

besalu_roses

besalu_rosesUn gran gol de Busquets al límit del descans ha donat vida al conjunt garrotxí, que ho estava passant malament en el primer acte davant d’un Base Roses molt perillós.

El Besalú s’enfrontava a un rival directe per la salvació i no ha fallat. En una primera part gris, el conjunt visitant ha estat més perillós i incisiu que els garrotxins. Abans del primer quart d’hora, l’àrbitre ha anulat per fora de joc un gol del Base Roses i el porter Àlex ha hagut d’intervenir per salvar al seu equip d’un gol en contra. Al límit del primer temps, Busquets s’ha tret de la màniga un xut gairebé des del centre del camp aprofitant molt bé que el porter del Roses estava avançat i ha posat l’1a 0 en el matcador en un moment clau.

En la segona part la tònica no ha variat i el Base Roses ha posat en molts problemes a un Besalú que ha aguantat al darrere molt sòlid en tot moment i que ha sabut administrar l’avantatge i ha aprofitat una jugada a pilota aturada per ampliar el marcador. Un altre cop Busquets definiria a la perfecció amb un cop de cap.

A 20 minuts del final el conjunt visitant ha posat emoció al partit i ha trobat premi a la seva insistència amb un gol. Ara bé, a un minut del temps reglamentari Parés s’ha inventat un golàs per sentenciar el duel. 

El resultat ja no s’ha mogut i els tres punts s’han quedat a casa d’un Besalú amb molt d’ofici.

x