El Rugbi Club Garrotxa guanya còmodament a casa a un fluix Ripollès (86-0)

RC_Olot-Ripoll

RC_Olot-RipollEls garrotxins s’han enfrontat a un rival que compta amb una gran majoria de debutants en el rugbi i això s’ha notat al damunt de la gespa. Aquest any el RC Garrotxa aspira a l’ascens i vol retornar a segona catalana.

Còmoda victòria del RC Garrotxa en el debut com a local en la present temporada. L’estadi, que ha registrat una assistència envejable -rondava el centenar de persones- ha assistit a la segona victòria del curs dels olotins. Sense deixar opció a un conjunt inexpert com el Ripoll, el RC Garrotxa ha acabat amb un ampli resultat (86-0). Això sí, el respecte cap al rival ha estat la tònica dominant en un esport, el rugbi, que té l’esportivitat i el companyerisme com a normes bàsiques a seguir.

L’objectiu d’aquesta temporada és el retorn a segona catalana i sembla que el camí està s’està traçant amb efectivitat màxima.