La Garrotxa ja té els candidats a hereu i pubilla d’aquest any

Hereus_i_pubilles_2013

Hereus_i_pubilles_2013La Garrotxa ja té els candidats a hereu i pubilla. El Centre d’Iniciatives Turístiques d’Olot (CIT) ha reunit aquest dissabte tots els joves participants en l’elecció de l’hereu i la pubilla de la comarca. Ho ha fet davant les escales de Sant Esteve i han aprofitat per fer una volta pels carrers de la ciutat, coincidint amb la Fira de Sant Lluc. Cada municipi garrotxí o barri olotí ja ha escollit la persona que els representarà al certamen que es celebrarà el proper 9 de novembre i que suposarà el posterior assoliment del títol de la comarca. Les pubilles i els hereus 2012 de la Garrotxa i d’Olot també han assistit a l’acte de presentació per recolzar les noves candidatures.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

x