‘Segueix el fil’ reuneix tant professionals com aficionats al tèxtil al carrer dels Sastres

Segueix_el_fil

Segueix_el_filCom hem vist, la Fira de Sant Lluc d’aquest any no té res a envejar a la dels anys passats. Però a diferència dels anteriors, aquest 2013 Olot ha comptat amb més propostes que mai, algunes de ben originals com la de “Segueix el fil”, un seguit de tallers i activitats per a grans i petits que pretenen ensenyar i compartir creacions a l’entorn de les robes i els fils.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

El tèxtil a Olot ha rebut un paper important aquest cap de setmana. Tant petits negocis olotins com particulars han emplenat el carrer dels Sastres fins la plaça de les Monges amb les seves creacions tèxtils. Estem parlant de “Segueix el fil”, un seguit d’activitats i mostres de productes handmade, organitzada per La Bombolla, dins el marc de la Fira de Sant Lluc. Segons els seus participants, el carrer dels Sastres ha estat el lloc idoni per la trobada, per la seva gran vinculació amb aquest sector.

El més destacat de “Segueix el fil” han estat els tallers infantils que han aconseguit engrescar els més petits entre fils, agulles, cremalleres, botons i didals. Han passat una bona estona tot aprenent creacions amb el punt de creu i l’estampació. Però els més grans també han tingut la oportunitat de demostrar les seves habilitats amb l’agulla i el didal amb altres tallers com la “Costura de Supervivència”.

Aquells que també s’ho han passat bé són els participants de l’activitat “Cosim a la plaça!”, una trobada a la plaça de les Monges, al centre de la ciutat, per a tots els que volien cosir en companyia. La tarda del dissabte també ha servit a l’alcalde d’Olot Josep M. Corominas i altres figures polítiques rellevants per inaugurar el mural de la plaça, obra de l’Escola d’Art d’Olot. Diumenge, però, no ha estat menys amb l’activitat “Moda amb màgia”, una desfilada gens convencional, on els dissenyadors locals han pogut mostrar les seves creacions acompanyats dels trucs del Mag Nani. Una idea que ha estat tot un èxit, sobretot pels més petits, que no han dubtat a sortir a l’escenari al costat del famós mag.

x