Comencen uns cursos de formació per als voluntaris de l’Associació de Protecció Civil d’Olot

CURS_PROTECCI_CIVIL_OLOT

CURS_PROTECCI_CIVIL_OLOTAquests dies, els voluntaris de l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil d’Olot estan rebent un curs de formació per adquirir els coneixements bàsics que els permetin desenvolupar la seva tasca al servei de la ciutat.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

L’Associació de Voluntaris de Protecció Civil d’Olot va formar-se aquest passat estiu i va donar-se a conèixer durant el mes de setembre. La seva funció serà la d’ajudar els serveis de seguretat davant d’emergències o en l’organització d’esdeveniments que apleguin un gran nombre de persones. Als cursos estan participant més de 30 persones que volen col·laborar amb l’associació olotina, i allà es formen els voluntaris sobre com actuar en casos d’emergència.

x