Albert Pont, president del CCN i Jordi Nogué ‘Macu’, avui al ‘Pros i contres’

pic23102013

pic23102013El debat sobiranista segueix marcant l’agenda política i la tensió s’incrementa cada dia que passa, fins al punt que la societat es fa moltes preguntes sobre el procés. Catalunya quedaria fora d’Europa i de l’Euro en cas d’esdevenir un estat independent? Està garantida la viabilitat econòmica? El programa ‘Pros i contres’ d’Olot Televisió entrevista, avui, a Albert Pont, que acaba de ser nomenat nou president del Cercle Català de Negocis. Tot seguit, Albert Brosa entrevistarà a un dels activistes culturals més coneguts i reconeguts de la Garrotxa, en Jordi Nogué, en ‘Macu’ de les Preses. Amb gairebé 30 anys dedicats al poble, en ‘Macu’ s’ha convertit en tota una icona al municipi.

Fes clic aquí per veure les entrevistes a l’OTV a la carta

x