La Fundació d’Estudis Superiors organitza seminaris destinats a la formació empresarial

FES_EMPRESA

FES_EMPRESALa Fundació d’Estudis Superiors organitza, d’ara a desembre, fins a sis cursos i seminaris empresarials. Es tracta d’accions formatives dirigides a directius, gerents i responsables de petites i mitjanes empreses, així com a emprenedors, on es tracten de manera específica temes d’interès per al sector empresarial.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Alguns dels cursos s’inicien aquest mateix mes d’octubre, i en total se n’impartiran catorze fins el proper mes de juny. Els seminaris sorgeixen de propostes fetes des de diferents sectors empresarials a la mateixa Fundació d’Estudis Superiors, així com d’una enquesta sobre quines necessitats de formació tenen les empreses garrotxines.

x