La Mostra Gastronòmica canvia de lloc i format, per afavorir la relació entre cuiners i comensals

MOSTRA_GASTRONOMICA_2013

MOSTRA_GASTRONOMICA_2013La Mostra Gastronòmica de la Garrotxa escalfa els forns. El proper 8 de novembre tindrà lloc el Sopar de la Mostra, que canvia de lloc i de format: la cita serà una trobada per menjar a peu dret amb els mateixos cuiners de cuina volcànica a la Sala el Torín d’Olot. Durant l’acte, s’homenatjarà al Club Ciclista Bas, l’empresa Dos Serveis, i la família Grabulosa-Prat del bar Can Pauet de Santa Pau.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

El mes de novembre és el mes gastronòmic per excel·lència a la Garrotxa. Per aquest motiu, l’Associació d’Hostalatge treballa a fons per tenir-ho tot a punt per a la celebració de la 29a Mostra Gastronòmica de la Garrotxa, que aquest 2013 canvia de format: la trobada serà a la Sala el Torín, i els assistents menjaran a peu dret, tot conversant amb els cuiners encarregats de crear els plats de cuina volcànica. Durant l’acte, es reconeixerà amb els volcanets d’or i argent la tasca en benefici de la comarca del Club Ciclista Bas i l’empresa Dos Serveis. També s’homenatjarà la família Grabulosa-Prat, del bar Can Pauet de Santa Pau.

La Mostra també canvia de dia i es farà el divendres 8 de novembre, a partir de les nou del vespre, i coincideix amb la celebració de la Fira Orígens d’Olot; el motiu del canvi és donar facilitats a que vingui més gent a la Mostra, i també obrir la possibilitat que turistes de tot Catalunya participin a l’acte.

Fins a deu restaurants participaran en aquesta edició de la Mostra Gastronòmica: són els mateixos que oferiran del 8 al 30 de novembre els tradicionals ‘Menús de la Mostra’.