El programa ‘La 7mana Girona’ dedica avui un reportatge a la fira de Sant Lluc

SantLluc7mana

SantLluc7manaLa fira de Sant Lluc ha tornat a atraure centenars de persones de fora la Garrotxa. El passat cap de setmana Olot es va convertir en un autèntic pol d’atracció amb l’organització de múltiples activitats al centre. Avui el programa ‘La 7mana Girona’, que s’emet per totes les televisions de les comarques de Girona, li dedica un reportatge que repassarà els principals actes del Sant Lluc 2013.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

El temps va ser propici per la celebració de la Fira de Sant Lluc d’Olot. Com cada any, famílies d’arreu de la comarca però també visitants d’altres indrets no es van voler perdre la fira de tardor de la capital garrotxina del cap de setmana passat. El divendres, els plats forts van ser la 58a edició de la Fira del Dibuix, una de les més antigues a Catalunya, i la Fira Ramadera, que va tornar al lloc on va néixer, a la plaça de Braus.

El cap de setmana, el dies més transitats, els espais imprescindibles a visitar van ser la Fira del Vehicle d’Ocasió, situada al Firalet, amb les millors gangues del món del motor; més amunt, al Firal, el Mercat d’Artesania, amb les seves habituals parades d’aliments o altres productes artesanals; i una mica més enllà, a la plaça Major, la Fira d’Entitats, per donar a conèixer el teixit associatiu de la comarca.

Aquest any la fira olotina no només es va veure afavorida pel bon temps sinó també per la presència de noves propostes ben curioses, com és el cas de “Segueix el fil”, un seguit d’activitats i tallers relacionats amb el tèxtil, duts a terme al carrer dels Sastres, la zona de la ciutat amb una vinculació més gran amb aquest sector. Com és tradició les Pubilles i els Hereus de la Garrotxa també s’hi van passejar per celebrar la jornada de convivència prèvia a la proclamació de l’Hereu i la Pubilla de la comarca, el proper 9 de novembre.

I, enguany, la Fira de Sant Lluc ha tingut una projecció a tot el país gràcies al programa ‘La tarda’ de La Xarxa Ràdio que divendres es va fer en directe des d’Olot, una aposta conjunta de La Xarxa i Olot Televisió.