L’Ajuntament d’Olot no pressupostarà inversions al 2014 i dedicarà esforços a les polítiques socials

Alcalde_pressupostos

Alcalde_pressupostosL’equip de govern d’Olot renuncia a pressupostar cap inversió durant el 2014, amb l’objectiu de prioritzar les polítiques socials, sobretot les d’educació, i de reduir l’endeutament. Ho va avançar l’alcalde, Josep Maria Corominas, durant la visita d’obres que ahir va fer als terrenys de la plaça Mercat d’Olot. L’alcalde ha volgut deixar clar que, tot i així es duran a terme les inversions que permetin fer els diners que s’estalviïn de la gestió del pressupost.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la Garrotxa

Segons Corominas, en el pressupost, que es durà al ple del dijous de la setmana vinent, es preveu més que doblar els recursos destinats a l’àmbit de l’educació. Mentrestant, Esquerra Republicana de Catalunya ha avançat que no està d’acord amb els pressupostos del 2014, els “deixarà fer” i s’abstindrà.

Deixa un comentari