Embotits Turon remprendrà l’activitat a finals de novembre

COMPRA_TURON

COMPRA_TURONLa nau d’Embotits Turon reprendrà l’activitat d’aquí a un mes. Així ho ha confirmat a Olot Televisió l’empresa Embotits Collell, que s’ha adjudicat la producció. Olot Televisió ha accedit a l’interior de Turon, i ha pogut comprovar que la posada a punt de la nau ja ha començat.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Ahir les claus de la nau de Turon eren entregades de forma oficial als seus adjudicataris, els responsables de l’empresa Embotits Collell. De seguida, s’hi posaven a treballar. Els operaris ja es troben a l’interior de les instal·lacions, amb treballs d’arranjament dels paviments malmesos. L’empresa ha declarat a Olot Televisió que l’activitat de la nau de Turon tornarà a finals de novembre. A partir d’aquell moment, s’anirà remprenent la producció de forma progressiva fins arribar al 100%. La nau, de 13.200 metres quadrats, està totalment equipada per a l’elaboració de llonganisses. Collell continuarà amb la mateixa producció un cop remprengui l’activitat, i ho farà amb la mateixa marca, Turon, que ja es troba assentada al mercat espanyol. Collell també garanteix la continuïtat laboral de l’antiga plantilla de Turon i afirma que, si ha de contractar, prioritzarà els veïns de les Preses i, per extensió, de la Garrotxa.

Amb l’adquisició de Turon, Embotits Collell es planteja augmentar en un 30% les vendes l’any vinent. Collell va tancar el 2012 amb un volum de vendes de 44 milions d’euros, una xifra que preveu augmentar fins a 65,5 milions d’euros el 2014. Collell destinava fins ara un 50% de la producció als mercats exteriors, un volum d’exportació que preveu augmentat amb l’adquisició de Turon.

Deixa un comentari