Rialles, protagonista del programa ‘Amb Identitat’ d’Olot Televisió

RIALLES

RIALLESEl cicle d’espectacles familiars de Rialles ja es troba en marxa: la darrera obra dirigida als infants d’aquest cicle va ser ‘Un altre intríngulis’, de la olotina Produccions Trapa, que va tenir lloc aquest diumenge. Precisament, Rialles és l’entitat protagonista d’aquesta setmana del programa ‘Amb Identitat’ d’Olot Televisió.

Fes clic aquí per veure el programa ‘Amb identitat’

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Rialles és una entitat sense ànim de lucre que promou i organitza espectacles dirigits al públic familiar, amb l’objectiu d’acostar cultura catalana de qualitat als infants. Per a aquesta temporada de tardor, Rialles Olot té previst gaudir de cinc espectacles fins a finals d’any.

‘Un altre intríngulis’, de la companyia olotina Produccions Trapa, és un espectacle on dos pallassos es plantegen fer un espectacle de varietats, on pot passar de tot. Es tracta de la segona obra del cicle, que continuarà el proper 10 de novembre amb ‘Contes al terrat’, de la Companyia Anna Roca. Aquesta setmana Rialles és l’entitat protagonista del programa ‘Amb Identitat’ d’Olot Televisió, on podran conèixer més a fons la història i els objectius de Rialles.

Deixa un comentari