El Consell Comarcal rebutja la moció de l’Ajuntament de Sant Jaume demanant que el vicepresident es disculpi

cami_coguleres

cami_coguleresEl Consell Comarcal lamenta i rebutja la moció de l’Ajuntament de Sant Jaume de Llierca demanant les disculpes del vicepresident per les seves declaracions sobre la planta de triatge. La corporació no considera que hagi faltat al respecte a l’alcalde, i reitera que va ser l’Ajuntament qui va motivar que el Consell hagués de buscar un accés alternatiu a la planta. La corporació valora que aquesta moció està fora de lloc, no respon a la realitat i recomana a l’alcalde mesuri les seves paraules.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

El Consell Comarcal ha emès un comunicat en què lamenta i rebutja la moció promoguda per l’alcalde de Sant Jaume de Llierca demanant les disculpes del vicepresident per les seves declaracions sobre la planta de triatge. El Consell critica que l’alcalde digui que la corporació li ha faltat al respecte i a la seva honorabilitat. Afirmen que en tot moment ha volgut informar, amb arguments, sobre el projecte de la planta de triatge, i que això no significa anar en contra de l’honorabilitat de cap alcalde. Respecte als accessos a la futura planta de triatge, el Consell Comarcal reitera que va ser l’Ajuntament qui, aprofitant l’aprovació d’un Pla Parcial en el polígon de Politger, va motivar que el Consell Comarcal hagués de buscar un accés alternatiu al camí de Coguleres, que era la primera opció del Consell.

La corporació valora que aquesta moció està fora de lloc i no respon a la realitat. Vol recordar que durant aquest mandat ha hagut d’escoltar crítiques i acusacions que, en ocasions, han sobrepassat els límits del respecte i la honorabilitat per part del mateix alcalde de Sant Jaume, i massa sovint ha estat objecte d’insinuacions molt greus contra la institució i els seus responsables, que mai no han anat acompanyades de disculpes. El Consell acaba recomanant a l’alcalde mesuri les seves paraules i els seus actes, i li diuen que Governar implica evitar determinades maneres de fer en contra les persones que, com el vicepresident primer del Consell Comarcal, actuen amb tota la legitimitat.