L’Ajuntament de Sant Jaume abaixa la part municipal de l’IBI i s’avança a la possible pujada dels valors cadastrals

cORDOMI_ST_JAUME

cORDOMI_ST_JAUMEDivendres els vàrem informar que l’Ajuntament de Sant Jaume de Llierca havia aprovat les ordenances fiscals. Si bé la taxa d’escombraries puja respecte de l’anterior exercici, l’Impost de Béns Immobles baixarà, almenys la part que li pertoca a l’Ajuntament. Concretament, s’aplicarà al gravamen de la taxa una reducció del 0,61 al 0,59%.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

 

L’equip de Govern ha volgut avançar-se així a la possible pujada del valor cadastral dels habitatges que preveu per part de l’Estat espanyol. D’aquesta manera, l’Ajuntament recaptarà menys, i l’Ajuntament calcula que els veïns podrien pagar també una mica menys, entre un 2% i un 12% menys, segons l’habitatge.