El grup municipal d’Esquerra a l’Ajuntament d’Olot s’abstindrà en la votació dels pressupostos del 2014

pere_gomez_pressupostos

pere_gomez_pressupostosEsquerra Republicana s’abstindrà en els pressupostos d’Olot del 2014. Així ho ha anunciat el seu portaveu municipal, Pere Gómez, que repetirà la posició del grup polític en els darrers pressupostos.

Clica aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Esquerra ha intentat pactar alguns acords amb l’equip de govern: per exemple demana una assignació especial per definir els futurs usos de l’actual edifici de l’Hospital Sant Jaume, mitjançant un pla participatiu; el grup polític també reclama elaborar un pla de barri que inclogui la zona de Sant Miquel i les Tries, o establir una dotació econòmica pels actes de commemoració dels 300 anys de l’Onze de Setembre de 1714.

Deixa un comentari